Det här med medium

Det här med medium

God dag alla läsare, eller godmorgon till vissa kanske jag ska säga.

Jag har funderat ett bra tag här under morgonen om vad jag ska skriva om och det finns en hel del olika ämnen som intresserar mig. Nu har jag dock slutligen bestämt mig och jag tänkte ta upp det här med medium och andevärlden, det är ett tämligen intressant område och jag ska vara ärliga att jag har inte några större kunskaper inom området men det finns mycket som lockar mig med att prova besöka ett medium. I Borås finns det ett antal medium som erbjuder att kontakta andevärlden åt sina kunder och jag ska medge jag funderar på att boka in en tid för ett medium. Det som lockar mig med att få kontakt med andevärlden av ett medium är att jag har en hel del människor som inte finns kvar i det här livet som jag gärna hade fått kontakt med. Huruvida man tror på att det här med medium och andevärlden verkligen existerar kommer jag inte yttra mig om eftersom jag inte har provat någon gång, jag är inte en människa som förespråkar fördomar. Min tanke är att om det finns så många medium här i Borås så måste det finnas en andevärld som vissa av oss har möjlighet att kunna komma i kontakt med. Jag hade verkligen velat veta hur allting fungerar och hur det är att kunna kommunicera med människor som inte finns kvar i det här livet, det är lite av en skräckblandad förtjusning det där med andar och demoner. Vi får väl se om jag kommer besöka något medium i Borås, ska jag vara ärlig så lutar det mot att jag faktiskt kommer boka in en tid inom de närmaste veckorna. Nu får jag önska er en härlig dag och glöm inte att ta hand om er.  


Kommentarer är stängda.