Vägledning i Skellefteå

Vägledning i Skellefteå

Hej där bloggen!

Har ni någon gång vaknat upp med känslan av att ni måste ta tag i ert liv och göra någonting med det, att ni behöver vägledning för att kunna nå era mål och åstadkomma något? Jag har under de senaste dagarna vaknat upp i min säng med exakt den tanken i huvudet, dessutom så är det exakt den tanken som har poppat upp innan jag ska sova. Därför har jag bokat tid i Skellefteå för vägledning, något som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att hitta min rätta väg att gå i livet. Jag har aldrig tidigare gjort något sådant här förut men å andra sidan så har jag väl inte heller riktigt behövt vägledning heller. Trots att jag är ganska tidigt i min yrkeskarriär så känner jag av en ordentlig oro och stress angående att jag inte riktigt vet vad jag vill göra. Det blir något som tynger mig hela tiden. Tidigare har jag jobbat bara för att ha något att göra men nu efter några år så har jag fått erfarenheter från yrkeslivet och då känner jag att det är dags att ta reda på vad jag vill göra. Det är absolut inte det enklaste att reda ut vad vilken karriär man vill gå, jag har så många tankar som snurrar runt i huvudet och jag känner att stressen ökar för varje dag. Jag är väl medveten om att antalet yrken här uppe i Skellefteå är begränsade men jag känner att jag är beredd att kunna flytta till andra orter eller städer för att starta ett nytt kapitel. Förhoppningsvis kan lite vägledning hjälpa mig att hitta något som jag vill göra. För jag orkar inte med att vakna upp i en konstant ovisshet och jag känner att jag har så mycket mer kunskaper än vad som krävs på mitt nuvarande arbete.  


Kommentarer är stängda.