Samtalsterapi i Härnösand

Samtalsterapi i Härnösand

Hej vänner!

Hur mår alla vackra själar ute i vårat härliga land? Hemma i Härnösand är det full rulle som man brukar säga, jag mår väldigt bra och livet flyter på som vanligt. Däremot har jag en väldigt närstående vän som inte mår lika bra och som jag försöker få på rätt väg igen. Jag följer med honom på samtalsterapi i Härnösand och spenderar så mycket tid som möjligt med honom för att han ska må bättre. Efter en längre tids sjukdom där hans kropp och rörlighet varit högt begränsad så har han fått beskedet att det är osäkert om han kan fortsätta med idrotten, jag som också är väldigt intresserad och brinner för idrott förstår precis vilken fruktansvärd känsla det är. Men just nu är sporten det minsta problemet för honom, han måste hamna på rätt spår igen. Jag tror att samtalsterapi och annan terapi kan vara nyckeln för honom att acceptera läget och sen börja arbeta därifrån. Tidigare i mitt liv så har jag varit med om en liknande händelse där jag själv fick gå i terapi i form av samtalsterapi för att öka mitt välmående. Jag var inte med om en lika allvarlig händelse och var inte heller så långt nere på botten, men det var fortfarande illa och utan terapi så hade jag nog inte var den jag är idag. Tanken av att inte veta om man ska få hålla på med det man älskar är något som skrämmer mig väldigt mycket och jag har full förståelse av hur det har påverkat min kompis. Oavsett vilken nivå det är på sporten man utövar så betyder det för många väldigt mycket. Jag fick alltid höra av min idrottslärare när jag var mindre att fotboll inte är på liv och död, varpå jag då svarade att det är viktigare än så. Med åren lär man sig att det finns andra saker som är viktigare men sporten har fortfarande en betydande del i mångas liv. Vi får helt enkelt hoppas att lite samtalsterapi gör susen, annars är det bara prova någon annan terapi.


Kommentarer är stängda.