Linnéas Narrativa Samtalsterapi

Linnéas Narrativa Samtalsterapi

Hej på dig den här fredagen och jag hoppas att du kommer gilla det du ska få läsa. Jag är en person som här i min blogg delar med mig om ytliga saker som shopping och nöjen till exempel. Men i dag blir det ett inlägg med en mer seriös ton för jag ska skriva till er och berätta om att jag går på samtalsterapi. När jag bestämde mig för att börja med detta sökte jag samtalsterapi i Landskrona eftersom jag bor här och jag fann samtalsterapi i närheten av Landskrona och jag ska nämna lite för er om det här i all korthet, jag gick till Linnéas Narrativa Samtalsterapi. 

Det här är en samtalsterapi som leds av en narrativ terapeut som var bra för mig, för jag fick dela med mig om berättelser ur mitt liv och det var väl egentligen som en bok som handlade om mig själv, fast en ljudbok då där jag var den som berättade och terapeuten som tog emot budskapen som låg i min historia. Jag fick hjälp till att se hur min historia hade påverkat både mig själv och andra och i vissa stycken var min berättelse otydlig och onyanserad och just detta hade blockerat mig och jag fick hjälp till att skapa en fylligare berättelse med utgångspunkt i att det inte är jag som är problemet utan att det är problemet som är problemet. Det var min låga självkänsla som förde mig till denna samtalsterapeut och jag har blivit hjälpt. Därför vill jag tipsa er om Linnéas Narrativa Samtalsterapi och denna samtalsterapeut vänder sig till er som söker samtalsterapi i Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. 


Kommentarer är stängda.