Livscoach

med inspiration och glädje!

Tillsammans med Hälsocoach Anna Kramer har vi anordnat en heldag med inspiration, workshops, föreläsningar och verktyg för en vardag i mer harmoni och glädje!


Kursinnehåll:

Stress

Vad händer i kroppen? hur kan vi minska stress? Vi går igenom vad som händer i kroppen när vi utsätts för långvarig stress och hur vi kan hjälpa kroppen att återhämta sig.

Tid

Få insikt i vad du lägger din tid på. Vad du vill lägga mer/mindre tid på?

Självkänsla

Hur påverkas vi av låg/god självkänsla? Hur kan vi boosta vår självkänsla? Hur ser du på dig själv?

Tankens kraft

Vad är det vi tänker? Positivt som negativt och hur påverkar det oss.


DATUM: 

Inget datum bestämt, meddela gärna intresse.

Kl: 9-17

Ta hand om dig, Björkvägen 15 i Gimo

Mat, fika och kursmaterial ingår!

Det går att använda friskvårdsbidraget på denna kurs.


Anmälan eller frågor görs via mejl eller telefon:

[email protected]

073-925 03 69


Helpension och övernattning ingår!

Känns det som att du lätt hamnar i en stressad vardag?

Drömmer du om en bättre tillvaro? Helgen går ut på återhämtning och insikter.

Föreläsningar varvat med övningar med en skön stämning, lugnt tempo i en fantastisk mysig lokal och miljö. Återhämtning för kropp o själ! Det finns bastu för den som vill basta på kvällen. Mysig miljö för kvällspromenad.


KURSINNEHÅLL:

Under det här två dagarna får du verktyg i hur du skapar mer balans i tillvaron. Hur du bryter vanor och vågar lyssna på din magkänsla. Ta reda på vad som tar och ger dig energi och hur du kan fylla på med ny energi.

Få inblick i hur och mer förståelse för hur vi människor fungerar. Hur olika vi kan reagera i olika situationer och hur vi genom vår kommunikation och våra tolkningar påverkar varandra.

På lördagskvällen avslutar vi med sittande massage och meditation.


DATUM:

inget datum satt än för 2019


TID:

Lördag kl 9.00 - 17.00

Söndag kl 9.00 - 15.00


PRIS: 1995 kr ( Vi tar även emot Actiway, kan tas på friskvårdpeng)


Övernattning finns, dock begränsat antal platser så det är först till kvarn.

Kursen hålls tillsammans med Hälsocoach Anna Kramer.


Anmälan eller frågor görs på mejl eller telefon:

[email protected]

073-925 03 69


Känner du igen dig på nån av punkterna? Då kan kursen vara något för dig!
Är du trött på att ditt liv inte känns meningsfullt?
Känner du dig vilsen och behöver hjälp att sortera?
Är du inte helt nöjd med hur du lever just nu?
Vill du ha en förändring men vet inte riktigt på  vad?
Känns det som att du står stilla och trampar?
Skulle du vilja stärka din självkänsla och självförtroende?
Önskar du att du hade verktygen som kunde hjälpa dig bort från allt du inte vill göra?
Skulle du vilja kunna lita på din magkänsla?
Gillar du personlig utveckling och skulle vilja göra en djupdykning i ditt liv för nya insikter och utmaningar?
Skulle du vilja ha verktyg till hur du kan hitta din drivkraft och lita på din intuition?
Det är några saker den här kursen handlar om. Min vision är att hjälpa människor till att hitta sin egen styrka och tro på sig själv och sin egna förmåga och kraft! Jag tror på att vi alla har våra svar inom oss men att vi ibland behöver lite hjälp till insikter och rätt verktyg.
Du är huvudpersonen i din film, vi bär själva ansvar för våra egna liv och hur vi vill från våra förutsättningar att det ska ta riktning.
Den här kursen handlar om att öppna ögonen för vad vi har, vad vi verkligen värderar och hur vi vill prioritera. Vad du vill göra, vara och ha i ditt liv!
Kursens upplägg:
Kursen varar i ca 1 månad. Varje måndag i 4 veckor skickas det ett mejl till dig som handlar om olika ämnen och uppgifter att göra varje vecka. Du gör uppgifterna i din egen takt och behöver inte redovisas till mig utan dom utförs under eget ansvar. Innan kursstart får du ett välkomstmejl med information, samt efter dessa 4 veckor skickas ett tackmejl med sammanfattning och utvärdering. Vid kursstart skapas en grupp på Facebook som endast de som går kursen kan se. Den här gruppen är till för reflektioner eller om deltagare vill dela med sig av något under kursens gång. Jag finns till hand på mejl och i facebookgruppen på avsatta tider då jag jobbar med behandling på dagarna.
Kursens innehåll:
- Bli medveten om det lilla barnet inom dig och hur det påverkar dig än idag.
- Du kommer få genom övningar veta om du bär du på saker i din ryggsäck som kanske är redo att släppa, vilka dina värderingar och grundläggande behov är, som påverkar dig idag när du gör val och tar beslut.
- Bekanta dig mer med dina inre röster och lär dig lita på din magkänsla.
- Fastställa vad som tar din energi och tid.
- Se över vilka dina rädslor är, hur det påverkar dig?
- begrunda vad Acceptans och förlåtelse innebär för dig och om du bär på händelser eller känslor kring någon som är redo att förlåtas.
- Ta reda på hur dina ord och inställning påverkar dig idag.
- påverka dina tankar med hjälp av mental träning och bjud in dina drömmar på riktigt för att skapa det liv du vill.
- övningar som skapar insikter och medvetenhet.
- läxor för en bestående förändring.
Syftet med denna kurs är att du efter denna månad skall ha fått mer insikter och ökad medvetenhet kring dig själv, vem du är och vill vara, samt vad du behöver förändra för att förbättra din tillvaro. Få klarhet i vilka dina värderingar och grundbehov är, hur din magkänsla talar till dig och bekanta dig med den så du lättare kan ta beslut som får dig att må bra. 

Kursstart:
vid anmälan 
Kursavgift:
500 kr
Anmälan:
Anmäler dig gör du genom att betala in kursavgiften på bankgiro 683-8585 eller swish 073-9250369. Skriv ditt namn i meddelanderutan och skicka även ett mejl till [email protected] med din anmälan, namn och adressuppgifter. När jag registrerat betalning och anmälan skickas en bekräftelse tillbaka till dig med kvitto. 
.
Referenser:
.
"Bra upplägg. Innehållet i kursen är sånt som berör de flesta. Den har givit mig bra verktyg och tid för reflektion. Jag ska absolut rekommendera kursen till mina nära och kära!"             - Maritha
.
"Denna kurs har fått mig att kommatill insikt om varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer. Jag har fått hjälp att ta ut en riktning mot att förverkliga mina drömmar och bli den jag vill vara."         -Jenny
.
"Kursen gav mig insikter om mig själv. Kursen hjälpte mig att göra avslut på saker som legat och stört min sinnesro. Kursen var en utmaning, men det var spännande att anta den!"         -Monica
.
"Kursen har hjälpt mig att få dit ytterligare en pusselbit i livspusslet. Den har givit insikt över vem jag är och vem jag vill vara. Övningarna var bäst, dom har startat tankar och reflektioner hos mig som gör mig medveten i mina val dagligen. En kurs jag varmt rekommenderar."           -Gunilla