Healing för dig i Umeå

Healing för dig i Umeå

Välkomna alla läsare och välkommen kan vi snart säga till våren iallafall ur ett meteorologiskt perspektiv, för snart är våra vintermånader förbi. Det märks verkligen att vi går mot ljusare tider, det är ljust när man går till jobbet och när man går hem. Jag fullständigt njuter av min tillvaro just nu och det är så skönt att känna sig full av positiv energi. Med hjälp av healing får jag behålla den positiva energin som jag har och skulle det dyka upp något negativt i mitt liv så hjälper healing mig att driva ut negativiteten. Nu är det visserligen inte mycket negativt som påverkar mig här uppe i Umeå utan jag trivs väldigt bra i detta nu. Men några av mina läsare kanske känner sig påverkade av negativ energi och då kan jag verkligen rekommendera healing, en perfekt behandling som också kan göras på distans. Under healing får utföraren kontakt med andevärlden och kommer med budskap och vägledning. Ett annat sätt för att bibehålla mitt välmående är att genom att träna, vi har ju fördelen att ha snö en bra bit in på året här uppe i Umeå vilket betyder att jag kan åka skidor. Jag brukar mest åka längdskidor och det är en träningsform där man får uppleva mycket trevlig natur samtidigt som det kan vara riktigt jobbigt för kroppen. Det blir verkligen vad man gör det till, med längdskidor kan man både få en behaglig upplevelse där man får upp flåset lite eller så kan man ta ut sig ordentligt. Allt beror verkligen på tempot. Nu ska jag börja runda av mitt inlägg här för det har snart blivit dags för lite frukost med mina kollegor och idag ska vi gå ner till ett café i Umeå för att lyxa till det lite. Ta hand om er själva och folk i er omgivning!


Kommentarer är stängda.