Livscoach

med inspiration och glädje!

Microdermabrasion slipning (Ansiktsslipning)

En behandling som ökar din lyster i ansiktet genom att städa bort den gråa tonen som alla döda hudceller ger. Samtidigt minskar ev ålderstecken, synligheten av porer och din hy blir silkeslen!


Hur går behandlingen till?
Du blir nerbäddad under filt med kläder på. Jag börjar med en avkopplande massage i ansiktet. Sedan börjar jag applicera Microdermabrasion som är en slipning på huden, en produkt som innehåller kristallkulor som slipar ner ojämnheter på huden så hudens lyster kan komma fram. Efter den får du ett serum som minskar rodnad och synlighet av stora porer. Avslutningsvis i ansiktet får du återfuktande för huden för att sedan avnjuta en handmassage med en handkräm som gör händerna mjuka och återfuktade. (Många av oss har väldigt torra händer efter vintern)
Tycker du om solen så grundar behandlingen till en jämn solbränna som sitter längre.
Beröringen i behandlingen ökar måbra-hormonet oxytocin som ger glädje till kropp o själ.
Avslappningen i behandlingen stillar bruset inom oss för en stund och det är stå en stressad själ kan få återhämtning


40 min 350 kr (under våren, ord pris 450kr)

Ansiktsbehandling med Relax

Mjukgörande eller porrengörande

En stressreducerande behandling med lugn musik i bakgrunden. Du börjar med att få en skön ansiktsmassage. Rengör ditt ansikte med kvalitativa produkter, handmassage, silkesläppar och ansiktsmask. Som avslutas med en lättare hårbottenmassage. 

60 min 600 kr

Kombo Zon och ansiktsbehandling

1,5 h av avkoppling. En kombination där du först får 40 min zonterapi i ansiktet för att sen direkt övergå till ansiktsbehandling med relax. Det ingår rengöring, ansiktsmask, ansiktsvatten, silkesläppar, återfuktande, handmassage och lättare hårbottenmassage.

90 min 950 kr

Lyxbehandling


En avkopplande behandling med exklusiva produkter. Du börjar med att få en avslappningsmassage med inslag av faceliftpunkter. Efter rengöring får du en Lifting Facial Peel, samt ett lifting serum. Silkesläppar, handmassage och lättare hårbottenmassage.

60 min 850 kr