Akupunktur i Frölunda

Akupunktur i Frölunda

Tjabba tjena hallå bloggen!

Jag har upptäckt akupunktur och är väldigt tacksam för det! Kan ni tänka er att jag faktiskt är positiv här på bloggen för en gångs skull, det hör inte till vanligheten. Här på bloggen har jag främst ventilera mig och skrivit mycket om seriösa ämnen som jag tycker brister i både samhället och i mitt privatliv. Men idag är jag trött på att rikta kritik så därför tänker jag ventilera mig positivt den här gången. Jag har haft lite problem med nacken under några år och har här på bloggen riktat ganska stark kritik mot sjukvården och deras handlingar, men nu har jag lagt det bakom mig och hittat akupunktur i Frölunda. Med hjälp av akupunktur får jag en vardag utan nackbesvär, det är klart att vid vissa tillfällen så dyker det upp lite stelhet i nacken men så är det för de flesta människorna. Jag är otroligt glad över att jag kan gå tillbaka till idrotten och jag kommer knappt ihåg senast som jag besökte ett gym i Frölunda. Livet är verkligen på topp nu och jag mår prima, det finns inget negativt som jag har att ta upp i bloggen idag. Visst kan jag fortfarande rikta kritik mot de behandlingarna jag har fått tidigare men det känns så väldigt dumt att älta gamla problem när jag nu har hittat en lösning. Om någon timme så ska jag gå på en promenad med min kompis, vi tänkte gå en runda i Frölunda för att sedan ta något att käka. Ikväll händer inte mycket, jag tänker nog bara ligga i sängen och kolla lite film så att jag är uppvilad inför imorgon för då händer det betydligt mer. Då ska jag först köra ett gympass på morgonen och sen ett till efter jobbet, jag räknar verkligen med träningsvärk resten av dagarna på den här veckan.


Kommentarer är stängda.